Dimmigt event

Om det är något jag gillar så är det dimma. Ljuset som blir då är magiskt! Oftast är det, tror jag åtminstone, även vindstilla då vilket gör att jag dubbelgillar det eftersom jag avskyr blåst.

Just i dag hade jag tillsammans med Wolff Wear ett litet event vid Hellasgården där man kunde få prova på kallsim. Eller iceswim som det ju är nu när det är under 5 grader i vattnet. 3,9 för att vara exakt. En mer perfekt dag är svår att hitta för ,mycket vackrare än så här blir det inte den 5:e december.

Nio stycken var vi och alla kom i. Och upp. En del var i väldigt kort, en del längre men det spelar ingen roll för man gör det helt på sina egna villkor och vad man känner för. Det gemensamma var att alla gillade det och vill göra det igen!

Inger och Joachim på Wolff Wear bjöd på blåbärssoppa och bullar efteråt. Hur mysigt som helst! Nästa event är redan i planering så stay tuned.

Kom ihåg att du får 10% extra rabatt på allt i deras butik om du använder mitt namn som rabattkod. Som t ex en sån där vattentät pannlampa jag köpte för ett tag sedan. Jag supernöjd med den! (Det är öppet köp på allt, även rea-grejer, till 10/1!)

Jag har kutat också förresten. Och gymat. Två roligheter på en och samma gång!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Idag hände något jättekonstigt. Jag blev sugen på att vinterbada…
    Fast jag fick inte med mig Fredrik. Han fick det att låta som det var viktigare saker men i ärlighetens namn tror jag mest han var lite rädd för att bli kall. Men nu börjar jag bli orolig för min hälsa, vad kom egentligen mitt galna infall ens ifrån? 😀

    • Ingmarie

      Vissa blir snabbt smittade av “the bug”! 🙂 F kan väl hänga med utan att bada? Någon ska ju hålla handduken och ta foto. 🙂

Comments are closed.