Skratta gärna

Det finns en sak som är väldigt, väldigt viktig att komma ihåg. Särskilt nu och särskilt ju äldre man blir.

Att ha skoj!

Så där så du skrattar så du nästan tappar andan och magmusklerna liksom knyter sig. Skratt är alltid bra och något man bör eftersträva att göra varje dag. Om man inte har något att skratta åt så får man helt enkelt leta fram en rolig film. Det finns t.ex obegränsat antal roliga på kattungar som leker.

Sen kan man ju ha en vän som Inger som är en av de lekfullaste jag vet. Är man inte på skojhumör så blir man! Om du inte har testat lekdelen i en simhall så gör det. Det är inte bara kul! Det är bra träning också!

Och jodå, vi simmade också.

Jag har även gymat.Det var väl ingen skrattfest som den ovan men kul på sitt vis och jag blev absolut glad av det och förstås trött.

Vad har du skrattat åt i dag?

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

  1. Vetetusan om jag har skrattat idag alltså. Inte så att jag har varit sur, men bara liksom varit. Borde skaffa fler vattenleksaker i livet. Jag och dottern klättrade på en sån där jätteleksaksgrej i havet när vi var i Kroatien. Jag var jätteäldst och hon var nästäldst (typ 19), men vi hade garanterat roligast. Och jobbigt som attan blev det 😀

Comments are closed.