Äntligen söndagskväll

Det är inte utan att jag säger ”äntligen är helgen över!” Det blir lätt så när jag jobbat.🤪 Faktum är att jag är ganska slutkörd. Salarna är fulla igen så det var väl “tur” jag tog de där bilderna.

Än en gång är jag tacksam jag har träningen som ger energi. Och frisk luft!

I går sprang jag solo. Magiskt vackert i skogen!

Under alla år jag bott här har jag aldrig sett så många skidåkare som nu och aldrig har jag heller fått ”plocka upp” så många som vurpat. Tack och lov inga allvarliga händelser. Det är jättekul att folk är ute och rör på sig men mitt tips är att håll dig borta från skador. I synnerhet sådana som kräver sjukhusvård…

I dag sprang jag med Kari och Sälka. Lugnt och fint i kringelikrokar för att undvika skidåkarna. Lyckades ganska bra i alla fall.

Hade det alltid varit så här så är det nästan så att även jag skulle kunna börja gilla vintern!

Men det är ju den där modden. Om jag bestämde så skulle jag förbjuda den direkt!🤪

F.ö har jag tydligen knatat över 30 000 steg i dag. Och vårt pussel är klart!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Tycker aldrig jag vet innan jag går till jobbet hur många patienter vi har. Det är högt in och utflöde på MIMA där jag är just nu. Många kommer som stepdown från IVA och då är det ju snabbt till vårdavdelning så fort de är stabila nog för det. Förstår att ni är trötta, det är otroligt slitsamt. Min ordinarie avdelning har klarat sig länge från covid men nu har vi det även där. Smittan är verkligen överallt. Underbart med en runda i skogen. Jag tycker att ska det vara vinter ska det vara snö. Annars får det vara. Håller med om modden, den vill jag inte ha.

  • Ingmarie

   Ja det är verkligen slitsamt både fysiskt och psykiskt… De som kommer in är ju dessutom redan väldigt gamla och sköra. Antar ni har samma?
   Men man får ta en dag i taget.:-)
   Det “intressanta” är dock att vi har ingen “vanlig” influensa. Kan ju tyckas märkligt.. Det dör ju människor av den varje år annars menar jag.

   Håller helt med ang vintern. Ska dne envisas med att komma så kan det lika gärna vara fin snö. 🙂

Comments are closed.