Födelsedag my way

När man fyller år får man göra precis hur och vad man vill, eller hur? Så det har jag gjort!

Många springer en kilometer/ år men jag kände att det inte riktigt var läge för 55 km i dag men att kuta nästan 3 timmar i snö, modd och ishalka är inte fy skam det heller.

Det var faktiskt ganska bra underlag men på vissa ställe var det mer tur än skicklighet att jag inte stod på näsan för under den där snön var det ibland total blankis. Upp och ner för vissa backar gick jag faktiskt…

Naturligtvis ville jag i plurret också och för att vara på den säkra sidan tog jag med mig både hett vatten och hammare. Jag ville ju liksom inte stå där utan att få smaka på kakan.

Det var bra planerat för båda behövdes. Nu var det ju väldigt enkelt för det finns ju några hål där sen innan. Annars hade jag nog behövt något lite bastantare än en liten hammare. Typ en yxa.

Lyckades göra ett perfekt litet hål att sitta i.

Fem-sex ljuva minuter i stillhet och tystnad.

När man fyller år ska man såklart äta gott också! I och för sig äter jag alltid bara mat jag gillar men i dag lyxade vi och jag köpte från vår lokala falafel-bil. (Dvs som en mobil falafel-butik.) Fantastiskt gott och enormt billigt!

Sen har även en massa snälla människor skickat hälsningar, ringt och gett mig presenter.

TACK!

Att få fylla ännu ett år är nog ändå den största gåvan.

Kram från Ingmnarie

 

10 Comments

    • Ingmarie

      Tusen tack!!!
      Trodde först du börjat blogga igen men tyvärr…
      Hoppas allt är bra med dig/er!

  1. Fylla år är grymt! Man får göra vad man vill, kan unna sig hur lång löpning man vill och hur många cappuccinos som helst! Du ser ut att ha fått en pangdag, precis som det ska vara!

Comments are closed.