Bra väg

Vägen till mitt jobb är väldigt fin ca 3/4. Den ofina delen går dock nerför så den är förlåten.🤪 Den sista biten är en ruskigt lång uppförsbacke men den är vacker så även den är förlåten.😁

Sista biten går dessutom utmed vattnet så hur skulle jag kunna låta bli?


Hur är din väg till jobbet?

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Eftersom jag jobbar hemma sedan snart ett år så har jag väldigt kort väg till jobbet 😀 Men jag brukar promenera “till jobbet” varje morgon för att tanka på lite friskluft innan evigheten framför datorskärmen tar vid!

    • Ingmarie

      Jag brukar ju “gnälla” över att det är slitigt på sjukan och att jag har trötta ben efter jobbet men helt ärligt hade jag aldrig klarat ett kontorsjobb. Min kropp hade fått frispel! Starkt av dig att palla!Och bra att du promenerar till jobbet trots den korta vägen. Fast å andra sidan är din rumpa inte en sån som fastnar i stolen så lätt. 😉

Comments are closed.