Träningsvärks-bot

Om någon tror att jag aldrig får träningsvärk så kan jag berätta att det är helt fel. I morse hade jag t o m träningsvärk i armvecken!🤪

Men så är det typ alltid ett par dagar efter att jag tränat med PT-Raffe. Han hittar ju alltid på nya grejer att utmana mig med.Då blir det så vilket  också är meningen. 😄

Och det går ju över! Simma kan jag förvisso också få träningsvärk av men för det mesta är ett pass i bassängen väldigt bra för att återhämta musklerna.  Märkligt nog gick det dessutom riktigt bra på dagens sim! Trodde jag skulle vara lite trött efter gårdagen men jag trodde tydligen fel.

Att jag/vi tycker det är kul syns väl?

Kram från Ingmarie

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. Gillar träningsvärk! Då känns det liksom som att man gjort något 😀 Om jag kör ett tokjobbigt pass och känner INGET dagen efter så undrar jag mest om jag slöat… 😀 Dessutom får Fredrik träningsvärk av att lyfta armen så jag får alltid gå och tro att han har tränat mycket mer effektivt än jag. Fast jag försöker intala mig att han är mer otränad….

    • Ingmarie

      Jag tror att “knepet” till att få träningsvärk handlar om att göra nya grejer och/eller med tyngre vikter. Kör jag samma övningar två ggr efter varandra uteblir liksom effekten. Det är därför jag har PT. 😉

Comments are closed.