Skor som (nästan) springer av sig själv

Nackdelen med Newton-skorna är att de slits förskräckligt fort. Eller så är det bara jag som nöter ovanligt snabbt… På 3-4 månader så är de liksom slut. Dyrt såklart men man kan ju helt klart ha tråkigare saker att lägga sina pengar på! (Tandläkare t.ex…)

I går slängde jag ett par och i dag blev det ett par nya. Jag älskar känslan av att springa i nya skor när precis allt “studset” finns kvar. Det är nästan som att jag inte behöver springa själv utan skorna gör det åt mig. Helt magiskt!

De funkade fin-fint även på utegymet.

Men jag skippade att simma i dem just i dag.

Gillar du nya (löpar)skor och behöver du byta ofta?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Jag är ju fortfarande nybörjare (och har varit det i en 4-5 år nu) så jag kutar/promenerar/utegymmar i jättebilliga budgetskor jag köper i Spanien. Ingen studs överhuvud taget och håller ungefär i ett halvår. Sista paret börjar slitas ut och funderar på att köpa ett par riktiga löparskor den här gången.
  Misstänker dock att det kan vara starkt behovframkallande att kuta i riktiga löparskor. Har man väl börjat så…..
  Men än så länge är jag lyckligt ovetande om hur det känns med “skor som (nästan) springer av sig själv” 🙂

  • Ingmarie

   4-5 år! Då är du ingen nybörjare. 😀 Dina skor verkar ju hur som helst funka bra! Jag tror dock du kommer märka stor skillnad med ett par “riktiga” löparskor.Kan vara värt att testa kanske!? 🙂

 2. Jag gillar nya löparskor men vill inte ha några andra än mina favoriter. Mitt problem just nu är att de UTGÅR! Jag måste alltså prova något nytt och läskigt.
  Har kört newbalance 1500 sedan tidens begynnelse och de är underbara. Och slits lika snabbt som dina. Om man inte är skadad, då håller du hur länge som helst 😀 Men nu när jag börjat springa igen är det snabbt slut på sula…
  Så. Jag behöver till löpskobutiken. Jättekul förvisso. Bara rädd att jag inte hittar något som känns lika bra!

  • Ingmarie

   Oh no!!! Sånt är hemskt och borde vara olagligt!
   “Mitt” märke byter modeller men faktum är att typ 90% funkar på mina fötter. SÅ skönt! jag är mest orolig över att de slutar tillverkas. Då är jag en smula rökt… :-O

Comments are closed.