Myggjagad

20 km inklusive 3 sim och 987 myggbett. Ärligt talat, har det någonsin varit så här mycket mygg? Det har det antagligen men jag har förträngt det. En vana jag har när det är mindre roliga grejer som hänt.🤪 På gott och ont antar jag..

Härligt var det hur som helst! Sprang bl a Hellas 12:a som verkligen bjuder på det mesta. T.o.m en “vätskestation”! 🤩 Det vattnet sägs även ha en föryngrande effekt så vi får se hur ung jag är i morgon.

Avrundade med vattenlöpning i Söderbysjön. Där ute var det i alla fall myggfritt!🙏🏻🤩

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Tack för påminnelsen!
  Hellas12 har legat på min “att springa-lista” länge nu. Så länge att jag faktiskt glömt bort det. Dags att trampa över till östra delarna av staden och göra slag i saken……..efter helgen 😉

  Trevlig midsommar,
  önskar
  /”Herr” Johansson

  • Ingmarie

   Ja! Den är verkligen fin! Njut av ett dopp i sjön efteråt och kanske något gott i cafeet! Hoppas du haft en fin midsommar!

Comments are closed.