Hem med full matlåda

Nu ska den ”berömda” vårdskulden betas av och man opererar som galningar. Dock utan att öka på bemanningen… Vi ska på något vis jobba dubbelt på alla plan.

I praktiken betyder det att vi sliter mer än vanligt och, som i kväll, åker hem med en ej uppäten matlåda för det fanns ingen möjlighet att få rast. Dessutom har det varit fel på ventilationen så det har varit som att jobba i en ångbastu!😱

Det är under såna här arbets-pass jag funderar på att söka jobb på Ica eller som p-vakt… I längden är det ju ohållbart och en anledning till att så många slutar/inte vill vara på post-op vilket är både synd och onödigt för kompetens försvinner och det blir ännu rörigare. Egentligen är det ju ett vansinnigt roligt och utvecklande jobb! Så det här är ju absolut inget nytt och tro mig, vi har sagt till och skrivit avvikelse-rapporter fler gånger än det går att räkna till.

Men gymträningen gick i alla fall bra!

Och himlen bjöd på en makalöst vacker regnbåge när jag var på hemväg.

I morgon är en ny dag och som den obotliga optimist jag är så tror jag den blir makalöst bra! Jag behöver ju inte ens göra en ny matlåda för den är redan klar!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Tur att jag inte jobbar i vården. Jag funkar liksom inte utan mat. Det hade varit helt livsfarligt att vara den patient som jag skulle vårda hungrig… Men skönt att slippa fixa matlåda till nästa dag 😀

    • Ingmarie

      Det går bra så länge jag har fullt upp (och det är ju därför man inte får rast…). men sen dimpoer jag. Har dock blivit mycket bättre på att inte behöva ha mat. Värre med vätska…

Comments are closed.