Genrep

Jag testade min nya swimrundräkt “på riktigt” i dag och vi kan väl säga som så här. Jag kommer inte frysa på lördag.

Vem hade kunnat tro att jag ens skulle fundera på att det kan bli för varmt? För det kommer bli svettigt. Men ärligt talat är jag oerhört tacksam över det och är inte ett dugg orolig. Jag är bra på att hantera värme och dessutom är det nio sim mellan 130 – 990 m då vi får svalka oss. Min partner Eeva verkar tänka samma så det känns bra.

Hur som helst så är dräkten jätteskön så jag tror det blir den. Ska vela lite till för inbillar mig att den är lite, lite tjockare än min gamla. Fördelen med den nya är bl.a att den har en ficka i ryggen. Fördelen med den gamla är att den är väl in-sprungen- och simmad.

Det blev i alla fall en skön tur i förmiddags. Fick t o m sällskap av änderna. De hänger visst med på det mesta.

Och även om jag älskar värmen så får jag lov att erkänna att det är ganska skönt med AC på jobbet… Inpackad i neopren ute där man “får” svettas är en sak men inpackad i plast och landstingets tjocka pyjamas-uniform en helt annan.

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

  1. I vanlig ordning svarar jag på fel inlägg. Det här hör till vilodagen. Men där fick jag inte kommentera… Here goes:

    Det är supersvårt att balansera. Jag vill inte heller bara ligga i soffan, men jag vill heller inte känna mig sliten…. Sen är det inte alltid logiskt hur kroppen känns, den är allt som oftast pigg när man gjort “alla fel” och trött när man borde vara pigg… Men jo, jag drar ner en hel del, speciellt på löpningen. Men inte lika mycket som jag gjorde förr när jag var supernojig och trodde att man måste ligga på soffan två veckor före och efter…

    • Ingmarie

      Ja visst är det konstigt! Finns liksom ingen bra mall och manual för det där med hur och när kroppen är på topp verkar det som!

Comments are closed.