De små viktiga tingen

De flesta dagar rullar på utan att det händer särskilt mycket “nytt” men det händer egentligen alltid något. Det gäller bara att vara uppmärksam på “det vanliga” och ha “nyfikna ögon” tänker jag.

Bl.a hittade jag en däck-gunga i skogen! Bara så där! Vågade dock inte testa den för både brädan och repet den hängde i kändes lite klena. Har flera gånger även sprungit på hängmattor mitt ute i ingenstans. Hur festligt som helst!

På min simtur fick jag åter igen lite and-sällskap. Så lätt det hade varit att jag “missat” dem! Fåglar finns ju runt oss i princip hela tiden och vi är så vana vid att de sjunger men jag kan lova att den dag de tystnar kommer vi märka det. Jag minns att jag blev starkt påmind om det bl.a en gång vi var i Beirut. Det fanns inga fåglar! Helt tyst från kvitter och mås-sång.En läskig upplevelse faktiskt för det blev liksom så dött.

Sjön var f.ö ljuvlig. Finaste (sim)bassängen ever! Det är väldigt lugnt överallt om man jämför med förra sommaren när det var packat precis överallt och det kunde t o m bli trångt i skogen emellanåt. Antar de flesta “vågat” fly Stockholm i år och det tycker jag är väldans bra!

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Det finns så mycket att upptäcka om man bara vågar höja blicken lite. Tycker också det är bra att människor vågar börja leva igen.

Comments are closed.