Studiebesök

Jag har hospiterat på ett av Skånes största sjukhus i dag. Dvs jag har varit på studiebesök för att se hur det är där.Det har varit ett helt eget intiativ, jag är ju trots allt ledig, av flera anledningar. Summasummarum så var det både en positiv och negativ upplevelse och egentligen är jag inte mycket klokare över en ev flytt dit. Men ärligt talat så inser jag nog mest hur bra mitt jobb på SÖS trots allt är. Vi har kommit väldigt långt både när det gäller flöde, patientrelaterad vård och teknik. Och vi bor super-bra även om jag saknar havet förskräckligt mycket emellanåt.

Jag har kört intervaller också. Benen var väl inte de mest studsiga men de sprang på och gjorde det de skulle.🤪

40 x 30-30 sekunder. Ett enkelt och krusidull-fritt pass. 🥳 Känslan efter är alltid härlig oavsett, eller hur?

Kram från Ingmarie 

 

 

4 Comments

  1. Ofta är ju inte gräset grönare på andra sidan. Det märker man ofta när man väl testar på något annat. Du får ta några varv till i tankarna vad gäler att flytta eller inte. Borta bra men hemma bäst kanske? 3

Comments are closed.