Biverkningsfri doping och en allmänt bra fredag

Att ta ut sig är ingen konst när man sen kommer hem till denna lilla välkomst-kommité! Tröttheten liksom bara försvann! Jag kallar det Puzzel-effekten och är bättre än all doping i världen! Dessutom lagligt, biverkningsfritt och utan restriktioner. Kan det bli mycket bättre?

15 x 2 min. med 1 min. gå/joggvila körde jag om du undrar. Kändes grymt bra! Inget regn heller tvärtemot gårdagens löptur då jag var lika blöt som om jag hade badat…

Faktiskt nästan lika blöt som efter dagens simpass. Jag hade inte riktigt tänkt att klämma in det också men när jag insåg Eriksdalsbadet stänger på söndag, och jag antagligen inte kommer hinna i helgen pga jobb och andra äventyr, så var jag liksom bara “tvungen”. Fattar inte varför de ska stänga så tidigt. Vattnet är helt ok och nu när både duschar och bastu är på igen så är det en baggis att “stå” ut biten mellan bassäng och omklädningsrum. (Den är några hundra meter och kan verkligen kännas förskräckligt lång nämligen.) Att det behövs badvakter är mest bara en löjlig bortförklaring för de behövs i princip bara när det är väldigt mycket folk (läs barn) där vilket det inte är nu.

Jag var ganska varm redan innan jag började för trots att jag åkt tuben en bit så var jag rejält uppvärmd efter The Trip. För mig är detta grymt bra träning för det är “tuta-köra” som gäller och jag gör verkligen det! På så vis är det väldigt bra att vara just lätt-lurad. jag går all in på varje snabb raka, varje tung backe och varje kurva. Så sjukt roligt! Benen tvingas gå fortare än vad de brukar och jag “luras” att ta i mer än jag (troligtvis) skulle gjort utan den där storväggs-filmen.

F.ö tycker jag det är både modigt och bra av chefsdirigent Bohlin att säga upp sig efter krav på vaccin-pass. Det kommer jag också göra om det blir aktuellt.

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. "Herr" Johansson

    Håller med!

    Bohlin gjorde en risk- och konsekvensanalys utifrån de förutsättningar som gäller för honom.
    Har själv tidigare “röstat med fötterna” av betydligt mindre anledningar än att någon arbetsgivare ansett sig ha rätt att bestämma över MIN kropps väl och ve.
    Inga svåra beslut att ta. Det har alltid funnits nya roliga ställen att jobba på.

    Gillar också din “dopingmetod” 😉

    • Ingmarie

      Jag är ändå ganska imponerad av honom för det ÄR tufft att stå emot trycket.Vet ärligt talat inte hur skyddsnätet här är om det skulle bli aktuellt men det får jag ta då. 🙂 Som du skriver så bestämmer jag över min kropp och vill inte vara med i detta ofärdiga experiment. 🙂

Comments are closed.