Nya prylar och galet impad

Det här att ha kissekatt igen är så mysigt! Och roligt! Nu kan man gå in i djuraffärer igen och köpa grejer. Inte bara gå in och drömma… För mig är det nog lite som ett barn i en leksaksaffär.🤪

En klösbräda, en skål och (ännu) en sele. Det sistnämnda är inte helt enkelt har det visat sig. Dels för att Puzzel verkligen ogillar dem och dels för att hon har så mycket päls. Men jag är hoppfull och envis så vi ska nog hitta en bra lösning.😻

Tursamt nog har det varit precis lagom på jobbet. Inte tokmycket så man inte varken hinner äta eller tänka men heller inte så lugnt att man blir arbetsskygg när det väl händer något. (Jo man blir faktiskt det efter ett tag om man har för lite att göra..😱)

Träningen var också lagom. En fin runda i skogen till mitt favorit-utegym. Det blir inte lika bra träning som inne, åtminstone inte för mig, men klart bättre än inget!

Häftigast, coolast, tuffast och starkast denna dag är utan tvekan Fredrik som fixade kuta Järvens stig 84 km vildmark på strax över 13 timmar. Och vi snackar höjdmetrar och bröte i kubik där bara 25% brukar klara av att komma i mål! Helt galet bra! Jag är obeskrivbart imponerad men precis som hans fru så föredrar jag lite mer springvänlig terräng. Det finns ju en anledning till att den kallas “en elak jävel” och även om jag gillar utmaningar så kan man ju tack och lov välja sina strider. Det är väl därför jag är extra impad för något sånt här finns liksom inte ens i min fantasi-världsbild.

Kram från Ingmarie