Transportlöpning

Det här att kunna kuta till jobbet är verkligen guld. Inte så guldigt att jag vill göra det varje gång jag ska dit för även om det är fin väg dit, och den går att både förlänga och korta ner, så skulle det ju bli en smula enformigt till slut.

Jag är inte heller jätteförtjust i att springa med rygga. Den jag använder har varit med i oräkneliga år och är minst sagt sliten så kanske en ny skulle göra att det kändes bättre. Någon som har förslag? Den måste sitta så att tyngden är på höften.

Precis innan mördarbacken upp till sjukan är mitt sprada-ställe. Fortfarande ljummet i vattnet och jag ville verkligen vara i mycket längre! Men den där lilla stunden jag fick var såklart oändligt mycket bättre än inget.

Kram från Ingmarie

6 Comments

  1. Hur stor ryggsäck behöver du? Jag har en salomon ryggsäck som jag älskar men den är kanske lite stor för transportlöpning (20 liter). Vet inte om de har mindre. Men den jag har sitter som en smäck och skumpar inte. Love it!

  2. Någon gång i livet hoppas jag ha ett jobb som ligger tillräckligt nära för att kunna springa eller cykla till jobbet. Inser att vi förmodligen blir tvungna att flytta då, men drömma går ju 🙂
    Nu har jag 4,5 mil så det är lite saftigt, särskilt som jag ska lämna hunden på dagis på vägen …

Comments are closed.