Måndagslycka

En del människor avskyr av någon anledning måndagar och det är ju väldigt sorgligt. Det är sorgligt oavsett vilken dag man avskyr förstås för det innebär ju att man avskyr delar av sitt liv.

Själv har jag inga sådana dagar, men självklart kan dagar vara olika roliga och bra men det har ju liksom inte med själva namnet på dagen att göra. Eller hur?
Min måndag har varit ljuvlig trots att jag steg upp i snorottan. Nej, jag är ingen fan av att gå upp så tidigt men ibland “måste” man om man ska få vara med om roliga saker.

Simpasset med TS gick jättebra och var så där roligt att timmen bara försvann. Fattar inte riktigt vad som hände.

I dag var det coach Tomas som höll i passet och här är några av oss som var med

Senare på dagen, efter en del skrivjobb, sprang jag till Sats i Sjöstaden och tröttade ut musklerna lite (mer).

Typiskt kul och bra (mån)dag alltså. Så som det ska vara om du frågar mig. Hur har din måndag varit?

Kram från Ingmarie

8 Comments

 1. Måndagar är min stressigaste dag. När den är gjord har jag helgfeeling 😀
  Fast den är kul. För jag får både spinna och yoga. Men innan dess springer jag omkring som en skållad iller för att få ihop det.

 2. Tantaugusta

  Wow! Familjen har ett torp ute på Ängsö så vi är där en del, och visst är det vackert. Jag och min man har kollat på loppet under ett par år men jag har varit skadad på olika sätt så det har inte funkat. Men nästa år kanske?!

 3. "Herr" Johansson

  Bra måndag här med. Kutade Ursvik-15 för första gången. Glad överraskning, även om omgivande trafikbuller hördes i bakgrunden i stort sett hela tiden. Var inte beredd på att det skulle bli så mycket skogsstigs-löpning. Fick lära mig att lyfta ordentligt på fötterna den “hårda vägen” 😉

  • Ingmarie

   Vad roligt! Den är tuff! Har kört den ett par gånger men det blir ju inte så ofta i och med att den ligger på “fel” sida stan. 😀

Comments are closed.