Nästan en repris

Jag är på vift igen. I samma stad som förra helgen.. Dock inte för samma grej. Förstås.🤪

Men det är lika spontant, lika ”oförberett” och med samma typ av ”laddning”. Eller inte riktigt för dagens simpass med coach Ulf var faktiskt lite tuffare än förra veckan men det var minst lika skoj!Fredagsboost gör verkligen skäl för sitt namn för jag blir alltid pepp och full av (ny) energi!

Har jag tur räcker den till morgondagens ”lilla” kraftprov. 😀

Hur har din fredag varit?

Kram från Ingmarie 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

  1. "Herr" Johansson

    Finfin fredag här med. Hade hela ute-gymmet för mig själv nästan hela tiden. Inga väntetider för en cirkeltränare alltså. Märks att det går lättare att träna nu när det blivit lite svalare. Hade verkligen pigga ben i torsdags och massor med energi på ute-gymmet i går. Alla årstider har sin charm….även hösten 😉

    • Ingmarie

      Så härligt!!!! Jag är ju en sommar-människa till 100% men visst har varje årstid sin charm! Viktigast är ju trots allt att vara frisk och hel. 🙂

Comments are closed.