När man missar festen

Egentligen skulle jag ha varit i Göteborg nu och hängt med världens bästa Anna och Fredrik. I morgon skulle vi ha kutat GBGfive, druckit finkaffe och frossat i god vegomat.

Nu blev det inte så som du kanske förstår. Anledningarna är flera och det är bara att gilla läget. Jag får roa mig så gott jag kan här hemma i stället och klurar på en egen fest. Förvisso inte samma sak utan deras sällskap men vi ska nog få ihop något annat framöver.

Finskogen utanför husknuten har bjudit på magi både i går och i dag. Bästa sättet att förbereda sig  för jobbet är att vara i skogen om du frågar mig. Mina lår svider fortfarande från i torsdags men inte värre än att det går att kuta. Nästa PT-pass tror jag dock jag ska vägra göra pistols...

Enda benövningen jag gjorde på gymet i dag var lite lätta marklyft. Resten blev överkropp. I normala fall kör jag igenom hela kroppen när jag kör själv med extra fokus på någon kroppsdel. När jag kör med PT-Rafael så gör jag bara vad jag blir tillsagd att göra. Haha. Så galet lydig är jag.

Styrketränar du med PT

Kram från Ingmarie

 

 

4 Comments

 1. Har precis ätit, landat på hotellet och planerat morgondagens alla rundor + kaffe. Hade varit så mycket mer fancy i ditt sällskap men vi får hålla ställningarna ändå. Och hoppas att vi snart ses igen 😍

  • Ingmarie

   Jag är säker på att ni haft det hur bra som helst! Jag har i alla fall tänkt en massa på er i dag!

 2. "Herr" Johansson

  PT? Beror på vad man vill uppnå med sin träning, och hur snabbt.
  För personlig del har jag gott om tid för såväl egna teoretiska ämnesstudier som praktiskt experimenterande med olika träningsupplägg. Blir ju inte alltid rätt från början, men momenten ingår faktiskt som en del av min “må bra”-prioritering. Kropp och knopp i kombo, liksom 😉
  För de som har andra (högre?) mål och mindre tid till förfogande för sin träning fungerar en bra PT både motiverande, prestationshöjande och tidsbesparande.
  Så dom har en “femma” i Göteborg också. Hmm, nu sätter du “griller” i min skalle igen 😉

  • Ingmarie

   Må bra är viktigast! Och kul jag kan sätta griller i din skalle. 😀 Det finns en “Point five” i Stockholm, har du sett den? 🙂 På samma hemsida som STHMfive.

   Jag har en hel del kunskap också men tycker perioder med PT är bra för att kolla teknik, få ny inspiration och “våga” lite mer. Är helt klart fegare utan någon som kollar mig vid ex marklyft.

Comments are closed.