Öva, öva, öva

Det där att inte kunna göra det man velat och planerat för är skittrist men ibland är det så och man får helt enkelt bara gilla läget. Och göra det bästa av situationen.

Så medan Anna och Fredrik har roat sig i Göteborg utan mig har jag fått roa mig själv utan dem. Under de skrala förutsättningarna har jag lyckats ganska bra om jag får säga det själv.

Tekniksim med TS är alltid kul och lärorikt. Den där rotationen börjar ta sig! Nu ska jag “bara” öva vidare ännu mer och även mer på draget, vinklarna, isättningen, tajmingen och alla andra triljoner detaljer. Men det är ju onekligen bra att ha något att klura på! Så tråkigt det skulle bli annars menar jag.

En annan grej jag behöver öva på är traillöpning. Jag är och förblir nog en av jordens sämsta men så länge jag håller mig på benen är jag ändå väldigt nöjd! Det gjorde jag i dag. Sprang inte ens vilse. Bara en sån grej liksom.

När det gäller kall- och issim kan man kanske tro att jag “kan” det men faktum är att det också måste övas på. Visst hjälper min erfarenhet mig men för att hålla uppe vanan måste man öva. Helt klart är detta vara en av de vackraste övningsplatser man kan hitta.

Vad övar du på?

Kram från Ingmarie