Slöar lite

Det här att bara softa omkring efter långlopp är himla fint ändå! I alla fall några dagar! Typ 3-4. Slösprang helt kravlöst i finskogen och avslutade med lite yoga ute innan jobbet. Jättehärligt!

Min träning är i princip alltid kravlös men för mig är det viktigt att då och då helt släppa fokus och ha noll planer. Dagar då jag bara vaknar och känner efter vad jag är sugen på att göra.

Hade förresten medarbetarsamtal med min chef i dag. Kändes väldigt bra och jag är oerhört tacksam över att ha just den chefen. Alla våra, vi har fem till, är fantastiska vilket jag vet inte är någon som helst självklarhet eller ens alltid så vanligt. 😱

Jag hade bytt jobb direkt om min chef varit dålig.

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Låter helt underbart! För egen del har jag varit lite väl slö den senaste veckan. Det är tur att jag ska ut och döma fotboll ikväll så det blir lite ordning på torpet.Härligt med så bra chefer! Det gör mig glad att läsa. Påminner mig om att jag ska bestämma tid för medarbetarsamtal med min chef.

    • Ingmarie

      Tre dagar med bara lätt träning får räcka! 😀

      Hoppas du får ett bra samtal också! Det är chefens ansvar att det blir av!

Comments are closed.