Måndags-konstaterande

Måndagens simpass med TS innebar en hel del roliga och utmanande övningar. Som att simma och blunda, göra kullerbyttor och andas så få andetag som möjligt med och utan leksaker på 25, 50 och 100 m. Riktigt kul och ffa nyttigt! Jag kan konstatera (än en gång) att jag simmar riktigt rakt, kan andas sällan men föredrar 3- eller 5-takt och att jag får rejäla kallsupar när jag ska göra volter.

På så vis är det enklare att kallsimma. Där handlar det mer om att bara fokusera på att andas lugnt. Och kolla på fåglarna.

Varmast i dag har helt klart gympasset varit. Den där höftlyft-maskinen kräver t.ex en hel del svett!

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Avskyr att hålla andan och får nästan panik av tanken. Då kallbadar jag en miljon gånger hellre 😀 Fast är det tillräckligt kallt håller liksom kroppen andan av sig själv, så då slapp jag inte det besväret 😀

    • Ingmarie

      Det är en smula obehagligt men när jag vet att jag kan andas när jag vill så går det bra. Hade varigt värre om jag inte vetat det… Mardrömmen är att bli levande begravd!!!!!

Comments are closed.