Från det ena till det andra

Att komma från sol, barmark och värme till isgator, kyla och mörker är nog inte roligt för någon. Jag tycker det är jätte-tufft med omställningen men jag visste ju liksom om det och får väl i princip skylla mig själv. Det  är verkligen en himla tur att välkomnandet var så här! Och såklart det var härligt att träffa Anders igen.

Vi har i princip ingen snö här men en himla massa is och det var nog mer tur än skicklighet att jag höll mig på benen under löpturen. Det blev ingen lång historia, och det var garanterat årets långsammaste, men bättre än inget. Det var desto roligare att komma tillbaka till favvo-gymet igen! Och väldigt skönt att slippa munblöja.

På Playitas hade det julpyntat både högt och lågt men det är ju som sagt var en smula svårt att känna julstämning i sommarvärme. Ganska häftigt ändå hur det kan vara. För dem och ex de som bor i Australien är ju jul = sol och värme. Undra om de tycker snö och kyla blir helt bakvänt?
Hur som helst så tycker jag faktiskt det är kul med både julpynt och bling-bling. Gärna i överflöd. Jag tok-älskar hur amerikanerna har extra mycket av allt! Tycker det livar upp och det gör mig glad. Så även om vi inte firar jul särskilt mycket, dessutom ska jag “som vanligt” jobba, så vill jag ha fram julgrejorna och hyacinter är ett “måste”

Puzzel är dock inget julpynt. Haha

Gillar du julpynt?

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Välkommen hem till kylan även om jag förstår att du hellre varit kvar i värmen! Det här vädret gör INGEN glad men jag har i alla fall tagit mitt första vinterbad idag. Sånt kan man ju faktiskt inte göra på sommaren 😀

    • Ingmarie

      Tack!
      Vinterbad är finfint om isen inte vore i vägen. Måste leta upp ett hål någonstans!

Comments are closed.