Halkfria aktiviteter

Att vintern inte är “min årstid” vet väl de flesta och är den full av is på gator, cykelbanor och stigar så blir ju min känsla för den inte direkt bättre…
Men det är som det är och jag försöker göra det bästa av situationen och ber en stilla bön varje dag att jag inte ska halka och bryta något ben eller spräcka skallen.

I dag var det ändå läge med vila från löpningen så i stället körde jag först The trip #26 och fick svettas lite. Om det var för att jag sovit över 10 timmar (!!!) i natt eller om det var för att jag haft två lugna träningsdagar lär jag aldrig få veta men jag kände mig ruskigt pigg och stark i alla fall!

Riktigt lika svettig var inte vattenlöpningen men jag kan härda ut att jag fryser när jag vet det finns en varm och go bastu efteråt!

Måtte nu inte FHM och regeringen få för sig att de åter igen inte ska få användas. Eller ännu värre att man inte får nyttja simhallar och gym. Alla dessa restriktioner gör helt klart större skada än nytta vilket diskuterades i ett interssant avsnitt av Konditionspodden. Väl v’ärt att lyssna på!

Kram från Ingmarie