Man tar det man har

När favoritrundorna, elljus-spåren och skogsvägarna är hala av is får man ta det som finns gör att kunna köra intervaller. Även om det betyder tråkig väg och att man får köra fram och tillbaka, fram och tillbaka, fram och… ja du fattar.

Egentligen har jag inga som helst problem med det för intervaller är intervaller och då fokuserar jag ändå mer på att orka än hur omgivningen ser ut.🤪

26 x 60-30 blev det.

Plus ett intervall-pass till men då på hamsterbandet inomhus och inte samma.. Dessutom ”fuskar” jag lite när jag coachar. Måste ju kunna prata också!😀

Gympasset före gjorde jag dock vad jag pallade på. Kul och bra! Inklusive en klassisk spegel-bild.🤩

Sen har jag fikat med mina kära vänner och medsystrar. Så viktigt och värdefullt. Kanske extra mycket nu när det är som det är i världen…. Jag förstår helt ärligt inte att inte fler reagerar på vad som händer just nu…

Kram från Ingmarie

4 Comments

    • Ingmarie

      Åh vad härligt! Här kom en massa ny snö i dag + att det är snorkallt… Buuuuäääää!

  1. Tantaugusta

    Helt sant, man tittar aldrig så lite på omgivningen som när man springer intervaller. 😅

Comments are closed.