Sim-spot

Fr o m i dag kan man bara simma mellan kl 11-14 om man vill simma själv/utan förening.  Om du frågar mig är detta helt galet att hålla på så här. Den svenska folkhälsan är redan körd i botten och det blir ju inte direkt bättre av fler och fler restriktioner. Vårt sjukhusgym har helt stängt vilket är mycket märkligt!

Det här handlar inte om vår folkhälsa utan om helt andra grejer. Läs gärna på om vilka ex Bill Gates sponsrar/äger, Jim Smiths dubbla stolar (liksom ex Matti Sällberg), släkt- och vänskaps- och affärsbanden som utgår från klanen Wallenberg, vem ex vår statsminister är gift med och World Economic Forum. Eller som man brukar säga: Follow the money.

Jag citerar Stefan Whilde:

Nu har statsminister Magdalena Andersson, socialminister Lena Hallengren och de andra i regeringen gett klartecken för vaccinpass även på bland annat restauranger, privata tillställningar och inom kollektivtrafiken. Trots att vaccinpassen bidrar till en ökad smittspridning mellan fullvaccinerade (samt är diskriminerande).
Se på kungen och drottningen som är trippelvaccinerade och ändå fått Covid-19. Hur många har de hunnit smitta? Hur många fullvaccinerade hann fullvaccinerade Ulf Kristersson (M) smitta? Hur många blev smittade av fullvaccinerade näringsminister Karl-Petter Thorwaldsson (S)?
I Malmö kommun ökar smittspridningen i områden med högst vaccintäckning, medan smittan minskar i områden med lägst vaccintäckning.
Jag har flera i mitt kontaktnät som testat positivt för Covid-19 de senaste 1-2 veckorna. Majoriteten av dessa personer har tagit två eller tre sprutor. Flera dubbel- och trippelvaccinerade har hög feber, ledvärk, torrhosta, ont i halsen, vissa märker av andningsbesvär, andra tappar smak och lukt och lider av uttorkning. Och de dubbel- och trippelvaccinerade har i så gott som alla fall smittats av andra dubbel- och trippelvaccinerade.
Vaccinpassen handlar inte om att stoppa någon smittspridning. De handlar inte om människors säkerhet. De handlar enbart om bestraffning och utpressning – att tvinga så många som möjligt till att ta Covid-19-vaccinen.
Men vi ska komma ihåg att varje försök till påtvingat kroppsligt ingrepp kan, enligt Brottsbalken 20 kap, ge maxstraff på 6 års fängelse.
Läs Patientlagen: 5 kapitlet.
§ 1 ”Patientens självbestämmande och integritet ska respekteras.”
§ 2 ”Hälso- och sjukvård får ej ges utan patientens samtycke.”
Läs Hälso- och sjukvårdslagen: 4 kapitlet.
§ 1 ”Vård ska byggas på respekt för patientens självbestämmande och integritet.”
Detta ska våra politiker inte komma undan med. Om inte annat så kommer de att gå till historien som brottslingar.
”Covid-19-vaccinen är den enda produkten i världen vars misslyckande skylls på dem som inte använt produkten.”
Garret Kramer, amerikansk författare, lärare, talare
”Aldrig tidigare i historien, inte ens under fascismen och de två världskrigen, har inskränkningarna av vår frihet gått så långt som de gjort idag.”
Giorgio Agamben, italiensk författare och filosof (ur boken ”Vilken punkt har vi nått?”)
”Covid är en dödlig pandemi. Den dödade vetenskapen, logiken, den evidensbaserade medicinen och det sunda förnuftet.”
Dr. Eli David, medgrundare av Deep Instinct
”Masshysteri, även kallat masspsykos, innebär att en grupp människor låter sig påverkas av propaganda eller på annat sätt ett budskap vars syfte är att få dessa människor att ryckas med i en viss riktning och agera på ett visst sätt.”
Wikipedia

Men vi ska väl vara “tacksamma” över att simhallarna och gymen inte är helt stängda… Man måste ringa och förboka en simtid och du kan kanske ana hur enkelt det är till Sveriges största sim-arena! Att komma fram är ungefär lika enkelt som att vinna 100000 på en Triss-lott.

Men jag lyckades få en plats i dag tack vare vänner som var där i går och kunde boka in mig. Hurra! Så kanske jag ska köpa mig en Triss-lott även om jag inte var bokad via telefon?

Nästa gång blir med förening så då slipper jag tack och lov att jaga plats.

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Märkliga tider vi lever i.

  Det är ett oerhört cyniskt spel om makt och pengar som pågår nu. Folks hälsa har helt kommit på undantag, utom som ett verktyg iscensätta/underhålla hela hysterin. Verkar dock som det börjar gå upp för vanligt hyggligt folk att många faktiskt har avlidit, fortfarande avlider och kommer att avlida helt i onödan på grund av “vissas” omättliga hunger efter mer makt och pengar.

  Såg att Pfizers vd nu “erkänt” att “två doser kanske inte skyddar alls”. Så lät det inte för ett år sedan precis. Fast han vill ju fortfarande kränga en tredje dos. Naturligtvis.

  https://nyheter.swebbtv.se/pfizer-medger-tva-doser-kanske-inte-skyddar-alls/

  Tur att man har löpningen att lugna ner sig från alla tokigheter som sker nu runt om i världen 😉

  • Ingmarie

   Visst är det läskigt!? Folk verkar helt ha slutat tänka och ifrågasätta. Det är ju inte ens ett vaccin! Vaccin ska skydda dig mot smitta men det gör ju knappast detta. Miljontals har redan fått svåra biverkningar/dött och ändå får det fortsätta. Men som du skriver, fler och fler börjar tack och lov att vakna.
   Verkar som om en del länder nu även kommer ta bort vaccinpassen.

   Jag lyssnar och läser mycket på olika kanaler som aldrig visas i msm. Ex Fullmich Robert Malone, Robert F Kennedy, Mike Yeadon, Highwire, Modiga människor, Sebastian Rushworth, Ann-cathrine Engwall, Nils Littoprin, Läkaruppropet, Checkfact.org och Folkets radio t ex.

   En intressant och hemsk grej i detta är Woprld Economic forum. När man börjar studera det ser man mer och mer hur allt hänger samman och hur även “vår” Magdalena är inblandad och att allt detta bara är en del av en mycket större (hemskare) makt.

Comments are closed.