Löpningens dag 2022

För trettonde året i rad firas Löpningens dag  i dag!

Jag firade rejält genom att hänga på Löparnas vänner..


Det är alltid ett stort gäng som kör ihop och de firar förvisso varje lördag men i dag var det ändå extra festligt. Det var ju t o m sol! 🤩☀️Helt otroligt! Lite (läs mycket) halt på sina ställe men det funkade ändå finfint.

Det finns tre grupper att välja mellan. Sprint, medel och långdistans. Jag valde medel som bjöd på uppvärmning, löpskolning, backintervaller och nedjogg. Alla kör efter egen förmåga och ambition. Hur bra som helst!

Backintervallerna var 3 x (500+200+150+100+50 m). ”Lagom” jobbigt och jättekul! Coach Palle hejade på oss och jag hade hela tiden någon jag kunde haka på.🥳

Här är några i ”min” grupp.🤩

Tyvärr hann jag inte med deras gemensamma fika efteråt för (helg)plikten kallade. (Igen…) Men jag har blivit medlem nu så någon gång ska jag väl ha ledig lördag och kunna hänga med hela vägen.🤪

Har du firat och i så fall hur?

Kram från Ingmarie 

 

 

2 Comments

Comments are closed.