Tisdags-tips

Det är tur man har aktiviteter som lyser och piggar upp en grådag som i dag.
Sprada t ex!

Sprang ”omvägen” till jobbet och det var förvånansvärt bra underlag för det mesta. Ett tunt lager blötsnö över isen gjorde att det blev ok fäste och ibland var det t o m helt barmark!

Isvaken vid Tanto var lika härlig som alltid. Mina strumpor var redan så blöta av slasket att jag inte ens brydde mig om att ta av dem.🤪

Jobbet har varit kaos så jag ser verkligen fram emot att vara helt ledig i morgon. Har bara en klocktid att passa och den består enbart av lyx och avslappning. ( Men det är inte massage.) Ser också fram emot att restriktionerna äntligen försvinner. Åtminstone utanför sjukan. Inget är nämligen ännu  bestämt hur det blir där.

F ö rekommenderar jag alla att lyssna på detta podd-avsnitt där läkaren, författaren och hjärnforskaren Katarina intervjuas av Alexander Pärleros. Extremt bra!

Nu kommer ett väldigt speciellt avsnitt, och detta tillsammans med läkaren och hjärnforskaren Katarina Gospic. Med sina inte mindre än tre akademiska examina och sina åtta skrivna böcker är hon väl bevandrad i forskarvärlden när vi nu satte oss ner för att diskutera pandemin – och vad som hänt med oss de senaste två åren.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Nej några resriktioner släpps inte på på mitt jobb heller. Men glad över att jag snart kan gå på bio med dottern igen. Många tycker bojkott av de som krävt vaccinpass men där är inte jag. Avsnittet du tipsar om är helt fantastiskt bra.

    • Ingmarie

      Jag är ambibvalent där. Ännu bojkottar jag men antar jag kommer ändra mig eftersom etvåav mina favvo-platser på jorden har/har haft krav….

Comments are closed.