Favvo-dagen

Torsdagar är utan tvekan min favvodag just nu. Och utan tvekan även den svettigaste!

Började med en lugn löptur i skogen och det var så himla härligt att kunna springa på mjuka stigar och grusvägar igen. Nu är det bara några få isfläckar kvar och även om det kommer nya, ffa kommer det att komma massor av ny snö om man ska tro SMHI, så njuter jag så länge det varar! Våren är i alla fall närmre och närmre, eller hur?

Sen började den “riktiga” svettfesten.

PT-Rafael bjuder ju alltid på roliga, tuffa och utmanande övningar och i dag var inget undantag. Vi körde i hop och vi kan väl säga som så att vår styrka och våra vikter inte är riktigt desamma. Haha! Men vad gör väl det? Vi blev ju trötta båda två! Rafael är stark som en björn och jag är så sjukt impad! Däremot är jag mer uthållig. Ännu så länge…

Indoor-running är superbra träning och svettigt som bara den. Kör man dubbelpass och styrketränar ännu lite mer mellan dem så blir det typ jätte-svettigt,  jätte-kul och jätte-bra!

I morgon blir det roliga fredagen men på ett helt annat sätt.

Har du någon favvo-dag just nu?

Kram från Ingmarie

3 Comments

  1. Tisdagarna inleder jag med spinning på morgonen och yoga på kvällen. På fredagen är ordningen den omvända och jag gillar båda uppläggen, de passar sina veckodagar.

Comments are closed.