Ge mig isfritt!

Det är få saker jag verkligen hatar men en är definitivt is. Särskilt när den ligger på marken och gör det helt omöjligt att springa. Eller gå för den delen. Jag hade i min enfald trott att den värsta isen skulle ha smält bort nu när vi varit borta men det var nästan tvärtom. I alla fall på mina springvägar i skogen. Långa partier var total blankis och jag tackar gudarna/trollen/änglarna/träden, eller vem/vad det nu är som räddade mig när jag åkte kana, för att jag inte stöp.

“Min” favvobacke var dock isfri så där kunde jag härja runt bäst jag ville. 16 x ca 250 m (enkel väg) innan jag slirade hem igen.

Tog en annan väg på tillbakavägen men den var tyvärr inte mycket bättre. Men solen alltså! Måtte den skina starkt och göra så det blir många plusgrader så is-eländet helt smälter bort.

Gymet är förstås isfritt men också solfritt. Alltid är det något. haha! Kul och svettigt var det i alla fall och när jag var där så hade solen ändå gått ner så det var bara plus-plus!

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Är också tillbaka till ett isigt Sthlm efter en vecka på isfria Gotland. Här får jag tills vidare kuta på asfalterat underlag. Inga skogs och parkstigar således.

  Sol har jag dock på mitt utegym, men även där ishalt på sina ställen. Sett folk tagit med hammare för att knacka bort den värsta isbeläggningen vid/på redskapen.

  Tänker på textraden “Inget kan stoppa oss nu” 😉

  • Ingmarie

   Trodde jag hade svarat dig!
   Så Gotland är också isfritt? Så härligt att även du fått njuta lite av det!
   Helt galet hur det är här men vad starkt av “ishackarna!Snacka om att ha bestämt sig!

Comments are closed.