Vårinvigning

Jag hade förhoppningar om att kuta ”fina vägen”, det är en särskilt fin runda som jag kallar så, men det sket sig. Orsaken stavas is.

Försökte verkligen och tog omvägar genom snåren när det var som halast men gav till slut upp efter att tre gånger fått sätta mig på rumpan för att ö h t ta mig fram.😱

Så det blev en annan runda med (för mycket) asfalt men där var åtminstone inget rullgrus!🥳

Egentligen skulle jag jobbat dag i dag men var tvungen byta pass pga personalbrist. Det gjorde, förutom att jag kunde njuta av solen, att jag hade lite oväntad tid över. Hittade en riktigt fin liten glänta i solen som verkligen badade i sol. Fick en extra stunds meditation som verkligen gjorde underverk för både kropp och själ. Sitta inne och meditera är en sak och ett dagligt behov jag har, men göra det ute alltså. Det är minst dubbelt så bra!

För övrigt så anser jag våren vara invigd trots all is!

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.