Sista?

Det finns ju som bekant ett första och ett sista med det mesta (kanske med allt?) och i dag var det kanske sista transport-löpningen för alltid till det jobbet jag har nu på SÖS. (Man ska ju aldrig säga aldrig så därför skriver jag “kanske”. Vem vet väl vad framtiden bjuder på?) Jag gjorde den helt utan att känna mig sentimental men jag är glad den blev så här fin! Frågan är om jag ska tolka det som att jag valt rätt eller om SÖS vill få mig att komma tillbaka så fort som möjligt?🙄🤪

Om det även var sista AW-badet från denna brygga är jag däremot ytterst tveksam till helt enkelt för att den ligger så strategiskt till.


Men härligt var det och nu är isen borta så det  dessutom går att simma!

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Hola!

  Framme och äntligen uppkopplad. Regnskurar och 15C i luften, men strandpromenaden på 7km ligger kvar där jag sist lämnade den. Tyvärr mest asfalt/betong, men lite får väl en karl tåla 🙂

  Hoppas på ett snart väderomslag så jag kan utforska grusstigarna upp mot kullarna utan att lera ner mig alltför mycket.

  • Ingmarie

   Håller tummar och tår! Strandpromenad i all ära men det blir både lite enformigt och hårt efter ett tag. 😉

Comments are closed.