Kreativ helg

Två fulla dagar då jag varit ledig och målat, skapat, lekt, testat och inspirerats av Fanny.. Jag har varit på en av hennes ”kick-offer” för längesedan och även gjort några av hennes online-kurser men det är första gången jag går hennes “Kreativ Kharisma”.

Så roligt!

På flera vis helt annorlunda mot Skaparladan men på flera vis också helt likt. Här har vi t ex blivit avbrutna för att få uppgifter att testa direkt, det är inte tyst. och alla kan se vad de andra gör. Tvärtemot hur det (oftast) är i Skaparladan. Det som är samma är bl.a att man skapar utifrån sig själv och det finns inga mål, mallar eller fult/fint-tänk. Man utgår helt ifrån sig själv. Fanny guidar och “hjälper till” men besluten och själva skapandet får man stå för själv. Samma i Skaparladan. Absolut bästa sättet om du frågar mig! Det är därför vi sju som var med gjorde helt olika tavlor. Jättecoolt!

Min tavla är i process som man säger. Dvs den är inte klar ännu. Men jag är en bra bit på väg och vet vilka nästa steg jag ska ta. Så här har det sett ut.

Fortsättning följer!

Förutom att skapa har vi mediterat och haft avslappningsövningar. Jätteskönt kontrast som gett både lugn och energi. Måla är lite som livet självt. Det går upp och ner, fram och tillbaka. Man tror man har en plan men så ändras den och tar en helt ny väg. Ibland är det jätteenkelt. Ibland skittungt. Jag älskar vara i detta och kan nästan njuta av att det blir fult och känns jobbigt för då vet jag att det bara kan bli bättre.

Ätit har vi också gjort. De flesta av oss valde vegan.❤️ Lördagslunchen blev på Kaffeverket. Söndagens på Systrarna Andersson. Jättegott och jättedyrt!😱 Och små portioner!  Men det är ju Vasastan vi snackar om. Det kanske är “normalt” där.🤪

Träningen har blivit snortidig löpning. Kallt men soligt och absolut trängselfritt.😄

Kram från Ingmarie

 

4 Comments

  1. Du är så himla bra på att måla. Själv blir jag vettskrämd av tanken att måla inför andra. Skulle inte få ner ett enda streck på pappret. Och så god maten ser ut! Dyrt kan jag leva med om det är gott, men små portioner…. ajajaj!

    • Ingmarie

      Tack! Att måla är helt ofarligt! Du skulle greja det galant!kanske kan locka med dig på en målar-spring-helg! 😀

Comments are closed.