Stopp!

Jag vet att man inte kan påverka vädret, och att april är en lurig månad, men jag är ändå väldigt skeptisk till det här!😱

 

Enda som är ”bättre” än ”vanlig” vintersnö är att det inte ligger så länge och att det inte finns is under så springa på det är inga större problem. Åtminstone inte om man tar det lugnt som jag gjorde.😀

Om du undrar över hur mitt nya jobb är så kan jag väl säga som så att det är väldigt annorlunda mot mitt förra men so far so good. Kommer berätta mer så småningom men du som känner till Stockholm ser var utsikten från personalrummet är.

Kram från Ingmarie

6 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Kul!
  Känner mycket väl igen “utsikten” från gamla LRF-huset. Konsultade där en hel del i forntiden (ekonomi och redovisning). Huset kallades då för “bonntolvan” eftersom det var adressnummer 12 på baksidans ingång 🙂

 2. Nääääää! Det där vill jag bara inte vara med om! Nu får det allt skärpa sig lite här! Vi har också snö till och från men inget som lägger sig. Å andra sidan blåser det isvindar och det är inte mycket bättre… Men snart så! Snart är det vår på riktigt!

  • Ingmarie

   Här är det både snö, is OCH isvindar. Från alla håll. Ge mig vår nuuuuuuuuu!

 3. Tantaugusta

  Vad underbart att få jobba inne i stan, jag saknar verkligen det.

  Och snön ja… galet vilka väderväxlingar det är nu.

  • Ingmarie

   ja det är riktigt skoj! Resvägen är ungefär den samma men jag slipper byte så det är ännu ett plus!

Comments are closed.