Väder

Alltså jag vet inte, men det här….Gör det någon glad?

Hade det inte varit för att jag hade två olika Sats-jobbpass inbokade, ett på morgonen och ett på sen-eftermiddagen så de absolut inte gick att samköra, så hade jag nog fått kämpa mer för att ta mig ut. För ut ska jag, och träna ska jag, även om det blåser storm och spikar på tvären. Sån är jag. Dåligt väder är inte en anledning att skippa träningen om du frågar mig.

Nu blev det först en löptur in till Sats på Sveavägen. Hyfsat torr tur!

Lite senare sprang jag till Södermalm och blev betydligt blötare. Men vem bryr sig? jag skulle ju ändå svetta ner mig ännu mer och väta som väta. Haha!

 

Att det är många som ville springa inne märktes. Väntelistan var lång på eftermiddagspasset.

De som kom med var desto gladare. Jag blir alltid glad av träning nästan oavsett form. Och väder. Hur det än är så kan jag ju inte göra något åt det. Vädret alltså. Det är bara att gilla läget men det betyder inte att jag gillar det. Jag accepterar och gör det bästa av situationen. Får jag önska, och det får jag ju, så hoppas jag det blir en extra lång och varm sommar efter denna isiga vinter.

Hur gör du vid busväder?

Kram från Ingmarie

 

 

 

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Gör något annat i några timmar till busvädret gått över. En av fördelarna med pensionärslivet 😉

  • Ingmarie

   Haha! Ja det är en variant! Dock kan det bli många timmar. Det är fortfarande busväder! :-O

 2. Hade det varit december hade jag varit glad över snön men inte nu i april. Det är ju försent för snö och småspik. Ge mig vår liksom. Kul att så många vill springa med dig! Drömmen ju att få vara på ett gym med min pilates och ha många deltagare. Testat dock och gymmen är inte intresserade.

  • Ingmarie

   Håller med!April + snö hör inte ihop!

   Konstigt att gymen inte vill ha pilates. Sats har. Även i Hot sal!

Comments are closed.