Och ledig söndag!

Tog en rejäl sovmorgon innan yoga- och meditationsstunden jag brukar göra. Sen en lika rejäl långfrukost innan jag snörade på löpdojjorna. Om april fortsätter så här förlåter jag den för skitvädret de senaste dagarna. Blev en riktigt härlig två-timmars tur på förvånansvärt lätta ben. Enda minuset just nu är som sagt var mina fötter som är inne i en dålig period men det är inte värre än att jag kan kuta.

Förutom detta har jag målat och jag är inne i ett riktigt bra flyt där nu. Jättekul! Jag och Anders har även varit i Sickla och köpt grejer till både balkongen och inomhus. Att vi lyckades få hem allt med SLs hjälp är snudd på värt ett pris. (Gå, tunnelbana, tvärbana, gå och samma fast tvärtom hem.) Men vill man så går det. Jag borde ha fotat oss men händerna var liksom en smula fulla…. Två små bord, fyra sittdynor till köksstolarna, två sittdynor till balkongen, två toaborstar, två par madrassöverdrag, en påse med grejer från Rituals, två tandborstar och en kasse mat. På köpet fick vi bra armträning och en himla massa extra steg. Och såklart ett åtminstone lite mindre miljöavtryck än om vi tagit en bil.

Kram från Ingmarie

4 Comments

  1. Nu börjar vädret ordna upp sig! Äntligen! Hoppas foten ger sig snart! Som löpare kan man hellre ta lite ont i lillfingret! Fötterna borde var förbjudet område för ont!

    • Ingmarie

      ja äntligen!!!! I går var underbart! Och jag ser verkligen fram mot söndag!

      Fötterna är ju som de är. Du har ju sett dem… 😉 Hittills har det dock alltid vänt så jag är hoppfull!

Comments are closed.