Trainingcamp dag 4. Och ett tips

Har du hört talas om To good to go? Det är en app där du kan köpa mat som annars skulle bli slängd. Galet smart och bra tycker jag. Det finns flera andra liknande men det är denna jag brukar använda. Ett av favoritställena som är med är Chutney på Södermalm och där plockade jag upp en rejäl portion, inklusive en chokladboll, för ynka 59 kr i dag. Vegan rakt igenom. Med lite extra tillbehör blev det två fina portioner till mig och Anders. Hur bra som helst och verkligen perfekt efter en dag med träning, målande och balkonghäng!
Om du inte provat den, eller någon liknande app, så gör det!

 

Träningen har varit lika skoj och bra i dag. Började i morse med ett ganska tufft simpass tillsammans med TS-gänget. Kändes helt ok! Särskilt när det var 100-ingar med paddlar & dolme. Då är jag som en torped. Not so much utan… Haha. Men jag har heller inga som helst ambitioner att bli snabb i bassängen så det är okej. Särskilt härligt var det att få träffa Petra igen. Vi har en smula svårt att få till ens den minsta lilla dejt pga avstånd och olika livsscheman.

Efter en sen frukost sprang jag (en omväg) till Sats Slakthuset för ännu ett riktigt svettigt crosstraining-pass. Är inne i en period då jag tycker den, crosstrainingen alltså, är superskoj att gå på. Kommer dit, parkerar mig, gör som instruktören säger, kör så det ryker och blir jättetrött. Så skönt att liksom inte behöva tänka/planera utan bara göra! Lite samma som lördagarnas träning med LV-gänget.
Observera också att jag sprang i t.-shirt! Hade lätt kunnat ha korta ben på kjolen med och vet faktiskt inte varför jag valde de med längre…

Avrundade det hela med att springa in till Södermalm för att hämta den där ovaan nämnda maten. Men jag tog faktiskt tuben tillbaka till Bagis. Trainingcampen är ju faktiskt inte över ännu! Haha!

Hur är din påsk so far?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Så himla smart sätt att rädda mat! Gjorde det ganska mycket ett tag men hade faktiskt glömt appen jag hade! Tack för påminnelsen!

Comments are closed.