Typ en återhämtningsdag

Det här måste vara bland de bästa sätten att återhämta kroppen på.
Lugn fin trail-löpning på mjuka stigar i solsken.

Visst var kroppen en smula seg sen i går men du vet hur det är med gamla motorer. När de väl startats så kan de gå i evigheters evigheter. När jag hade kutat var allt som vanligt igen och jag har både cyklat en mil och kört ännu ett tokskoj (och tokjobbigt) crosstrainingpass.

Avslutade söndagen med lite kallsim. Eller egentligen vet jag inte om jag kan kalla det “kall” för det är över 10 grader i vattnet nu. Kanske snarare skulle kallas svalkande. Haha!

En av mina bästa återhämtningsmetoder för ffa skallen är att måla. Allt runt omkring försvinner liksom och det är bara jag och färgerna.

Hur gillar du att återhämta dig?

Kram från Ingmarie

5 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Tillbaka i, vad du brukar skriva, “08-land”. Grönt och skönt 😉

  Blev en hel del “asfaltsjagande” därnere. I början var det hårda underlaget rått slitsamt för min terränglöpsvana 60-plussarkropp, så återhämtning kändes faktiskt viktigare än någonsin.

  Löp på mjukare underlag, utegymsaktiviteter och promenader funkade bra.

  Märkte dock att kroppen tålde den omilda behandlingen bättre under hand, så skall hålla i det där med asfaltslöpning bättre i framtiden.

  Men nej, inget badande den här gången heller. Vattentempen är ju fortfarande under 27C 😉

  • Ingmarie

   haha! 27 grader är ju som en simbassäng! Hade aldrig kunnat låta bli om jag var där.
   Vet inte hur det är med dig men jag klarar hårt underlag mycket bättre på sommaren. Öht klarar jag mer när det är varmt. Vintern gör att hela min kropp stelnar till och allt är liksom trögare.
   Borde helt klart bo någon annanstans november-maj…

Comments are closed.