Här igen!

Det är så längesedan nu att jag har glömt bort när det var sist. Jag vet bara att det är mindre än ett år sedan men det är ju ändå  jättelänge! Men nu är jag här igen! I min favvostuga på min favvo-ö i Roslagen. Eller egentligen är det väl ingen ö för det är inte ens en bro att åka över, men den kallas för en ö så då gör jag det med. Stugan är lika mysig som alltid. T o m ännu mysigare och finare för varje gång händer det något nytt här. Nu finns det både tvättmaskin och nya fina garderober! Och cykeln väntar på mig!

Innan jag for hit hann jag bli blötare än blöt både av svett och ffa regn. Kort löpning till tuben, Indoor running pass på Svea, löpning till Hornsbergs strand, gym, löpning till och med ett företag, löpning till stan. Jag tror banne mig inte det var uppehåll ens en sekund. Tur man inte är gjord av socker eller har risk för att krympa i tvätten. Haha!

Nu väntar härliga dagar med massor av skapande på Skaparladan.  Längtar så mycket att jag är orolig att jag inte ska kunna sova!

Längtar du efter något nu?

Kram från Ingmarie

2 Comments

    • Ingmarie

      Ja verkligen!” I dag har det nästan varit lite tropiskt varmt här. Så härligt!

Comments are closed.