Säsongsavslutning

Eftersom jag har varit på vift så har jag missat flera lördagsträningar med Löparnas vänner men i dag, på säsongens sista, fick jag till det!
Sanna höll i passet och det var verkligen sprint-betonat på så vis att det var korta intervaller med lång vila. Sjukt jobbigt tycker jag. Inte intervallerna som sådana även om de såklart svider i både ben och lungor när man håller på. (De är ju å andra sidan snabbt över.🤪) Nej det jag tycker är jobbigast är att vila länge. Jag hinner liksom tagga ner, fundera på hur trött jag är, vad jag ska äta och om benen kommer hålla eller gå av på halva intervallen.

Vi började med uppvärmning inkl drills och stegringslopp. Sen 2 x 5 hårda, branta backar. 2 minuters vila mellan varje. Jag var toksämst fartmässigt men jag var den enda som hade kunnat köra minst det dubbla antalet.

Löpning ca 20 minuter tillbaka till IP där det blev 5 x 200 m full sula med 2 minuter vila ( fast jag gjorde 6 st för jag skulle ju ändå tillbaka till målet😀😀😀) följt av 4 flytlopp diagonalt över fotbollsplanen. ( Den var för en gång skull tom!)

Plus att jag sprang hem men då var det ingen som såg hur långsamt jag förflyttade mig.😀😀😀

Det var lika längesedan jag körde MA circuit-passet passet så det ville jag ju också köra. Superskoj och superjobbigt.

Satt fint med balkonghäng med favvomannen i solen efter det!

I morgon ska jag på dubbel premiär. Är nästan lite nervös!😱

Kram från Ingmarie

2 Comments

Comments are closed.