Sightseeing-runda

Det var tur att jag inte bokade om hemresan till en tidigare som jag först hade tänkt, och att jag fick ha kvar mitt rum lite längre. 🤪

Visst hade jag gott om tid men en tänkt två-timmars runda kan lätt bli tre bara för att man behöver kolla kartan stup i kvarten, springa tillbaka, testa en stig bara för att den ser helt bedårande ut och såklart stanna för att fota.

Rundan jag fick ihop innehöll i princip allt från cykelbanor, gator och fula hus till grusvägar, broar, öppna fält, trollskog, stigar, tokfina hus, elljusspår med sågspån (!) och olika slags vattendrag. Plus mygg. Stanna = uppäten!😱 I alla fall i skogen.

Av någon anledning kändes det lite småtrögt att ta sig fram men allt det vackra kompenserade!

Jag hann precis lagom med bussen (via duschen) till Arboga.

Sverige är fantastiskt vackert men helt ärligt det finns också hålor som är snudd på obeskrivbart tråkiga och faktiskt fula.😬 De är så ocharmiga att det är svårt att förstå hur man frivilligt bor kvar. Men vi är olika och gillar olika och tur är väl det! Några saker verkar dock alltid finnas om det finns fler än 20 hus. Nämligen en kyrka, en begravningsbyrå, en pizzeria och en mack.😀

Tåget från Arboga till 08a land flöt på ok och var bara lite försenat.

Väl framme i 08a land hann jag med både ett kiropraktorbesök (välbehövligt och det var troligtvis för att jag var lite ramsne som det var trögt att kuta) + en hårklippning. Drop-in är bra grejer!

Nu ska jag vara hemma några dagar innan nästa (långa) vistelse i Lindesberg. Och nej, vi ska inte flytta dit!

Kram från Ingmarie

 

 

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Upptäcksfärder (löpning/cykling på nya “banor” alltså) är förbaskat skoj. Speciellt i ett vackert sommarsverige. Blir lite felnavigerande ibland, men då hamnar man å andra sidan på nya roliga ställen man med all säkerhet missat annars.

  Tack för att du tar oss med….från en som nu kutat hemmavid i snart en hel månad 😉

  • Ingmarie

   Visst är det? Finns det ens ett bättre sätt att upptäcka nya platser på än i löparskorna? Du kanske ska hälsa på mig i metropolen Lindesberg? 😉 Annars lovar jag att det kommer bli en hel del här därifrån de närmsta veckorna. 🙂

   • "Herr" Johansson

    Tack för inbjudan, men just nu duger dina vackra sommarbilder gott 😉

    Men vi kanske kutar på varandra på dina domäner söder om stan någon dag.

    Har en hel del “felnavigering” att upptäcka på den sidan. Speciellt nu när jag fått igång mina cykelben igen.

    Önskar dig och Anders en glad midsommar 😉

    • Ingmarie

     Jag hoppas vi gör det! Njut duktigt av allt fint och glad midsommar till dig!

Comments are closed.