Upptäckslöpning

En dag som börjar så här kan ju bara inte bli fel!


Det blev den inte heller! Tvärtom så har den varit riktigt bra! Trots jobb.🤪

Jag testade nya vägar igen (tack hitta.se!) och hittade oändliga grusvägar och stigar i sagoskogar! Att det var 30 grader gjorde att jag njöt ännu mer! ( Visst har jag sagt att jag gillar sol och värme?🤪)


Jag hittade även sjön jag var på jakt efter. En guldklimp! Perfekt för sprada! Dit ska jag fler gånger för det är även ett perfekt sim-ställe.


Jobbet har flutit på bra. Känns faktiskt kul och bra att vara här igen!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Jag dömde fotboll i trettio grader igår. Det var inte underbart kan jag säga. Men jag måste säga att det där såg faktiskt riktigt härligt ut. Vill också sprada. Måste hitta den perfekta platsen bara. Kul att du trivs på ditt jobb.

    • Ingmarie

      kan tänka mig att det var svettigt. Jag gillar ju värmen så jag hade nog tyckt det var underbart. 😉 Sprada kan man göra var som helst det finbns vatten! Det blir perfekt oavsett! 🙂

Comments are closed.