På låtsas på riktigt

Om ganska exakt två veckor åker jag härifrån tar jag ledigt. Det minsta jag kan säga är väl att jag längtar! Jag har det absolut inte dåligt här i Lindesberg men det känns  inte riktigt som ”min plats på jorden”.
Om det är något jag är ganska bra på så är det att ändå gilla läget. Det är som det är. Fast kanske inte när jag tänker efter.. Jag kan ju t ex gå i taket över djurplågeri, när staten mer eller mindre vill börja med tvångsmedicinering, medias lögner, sjukvårdens vansinne, när SJ krånglar eller allmän dumhet som förstör för andra. Ett sånt exempel är när folk ska grilla trots att det är snustorrt och det råder eldningsförbud. Och ja, jag säger ifrån och protesterar! Ibland riktigt högt. Att vara tyst skulle för mig innebära att jag håller med och/eller tycker det är ok.

Det där blev ett rejält sidospår!🤪

Jag är däremot bra på att gilla läget när något inte är superskoj och när något är jobbigt, trögt, segt eller fult. Sådana situationer tar ju liksom slut förr eller senare och skadar (troligtvis) ingen.

Här är egentligen inget av det där, möjligtvis lite segt, men nu låtsas jag ändå att jag har semester.😄 Tycker jag gör det ganska bra dessutom! Varje dag har sina små pärlor jag njuter lite extra av.  Det regnade lite i morse men det var varmt och taket på paviljongen funkade perfekt som ”paraply” så jag kunde fortsätta med min morgonyoga och meditation ute.🙏🏻

På jobbet finns ett personal-gym som jag invigde i dag. Helt klart det bästa sjukhus-gymet jag varit på! Precis lagom att springa dit och hem också.🥳

Sjön är fortsatt lika härlig att simma i. Det enda som stör är båtarna och vattenskotrarna men jag håller mig såklart från dem och hoppas de ser min färgglada saferswimmer….

Hade varit betydligt bättre för allt och alla om de åkte omkring på de där söta flottorna! En sån skulle jag vilja ha!😃

Morgonens regn har bytts ut till sol nu på kvällen. Bedårande vackert, eller hur?

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Jag ”leker semester” varje år inför den riktiga semestern. Då äter jag frukost utomhus, klär mig väldigt somrigt avslappnat (inom rimliga gränser förstås) på kontoret, äter varje glass som yppar sig och försöker avsluta alla kvällar med en kopp te på altanen om vädret tillåter. Små saker som får kroppen att gå ner i varv och njuta av sommaren.

Comments are closed.