Förlängning

Det blir längre än planerat här för gick i dag med på att jobba lite till pga personalbrist. Dvs som på extremt många andra ställen i Sverige. (Vad hände egentligen med politikernas alla löfte? 🙄🤷🏻‍♀️)

Men jag klagar inte! Det är mest ett konstaterande. Kommer förhoppningsvis ändå vara ledig tre veckor.🥳 Bara hoppas sommaren kommer tillbaka lagom tills dess.🙏🏻 Och att det inte är fler partaj på g på hotellet.
Dessutom är jag ju typ världsbäst på att roa mig de timmar jag är ledig. I dag blev det intervaller på sågspåns-spåret och sprada t.ex.🤩

18 x 2 minuter med 45 sekunders vila + 45 minuter distans. Ibland sol, ibland regn  och ibland moln. Blåste gjorde det hela tiden.🤪

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Yrkesarbetande inverkar högst menligt på fritiden.

  Levde också som frilansare ett antal år av mitt yrkesarbetande liv. Tackade mestadels ja till utökade uppdrag. Så länge inget annat var inplanerat och uppdragen var kul alltså.

  Tanken bakom att acceptera en förlängning var för min del att det gav mer pengar in i kassan för levnadsomkostnader….som i sin tur medgav en längre (men senarelagd) fritidsperiod och i förlängningen större frihet att tacka nej till mindre roliga uppdrag om kassan började sina (vilket den aldrig gjorde).

  Var en mer än okej period i mitt liv. Stor frihet att styra mitt eget liv, träffade massor av nya kollegor och fick dessutom åka runt och utforska nya platser på “någon annans” bekostnad.

  Nackdelen var kanske att det blev aldrig någon Ferrari, men det har jag ju aldrig velat ha ändå 😉

  Åsså måste jag slutligen tacka för alla dina fina bilder från Lindesberg. Sommarsverige ÄR vackert!

  • Ingmarie

   Visst spelar pengarna roll! Jag får bra betalt! Annars hade jag inte stannat för SÅ kul är det inte att jobba. haha
   Jag ska prova detta frilans-livet åtminstone året ut. Har ju gjort det innan också och trivts men ibland är det slitsamt också. Man måste alltid vara på topp, kunna mycket om allt (helst) och bo i kappsäck.
   det är precis som du skriver ett himla bra sätt att få se andra platser utan att behöva betala!

   Och vem vill ha en Ferrari? Inte jag! Men gärna ett litet hus nära stad, skog, sjöar och hav! 😀

Comments are closed.