Klara- färdiga- jobba!

Jag har nu påbörjat ett lite smågalet jobbrace men det är bara att ta sats, kämpa på och hålla i. 🤪

För att palla ser jag till att sova, äta och träna. Varje dag! Begriper ärligt talat inte hur de som inte sköter de där bitarna pallar jobba. Eller leva ö h t. 😱 Men vi är olika och jag är glad jag hittat mitt sätt att må bra och få energi på!

Sprang en av mina favvorundor här i morse.


Plus en sväng in på sjukhus-gymet. (Sprang ju liksom ändå förbi.😆)

Och sprada. Sjön var minsann extra vacker i dag!😍

Kram från Ingmarie 

 

2 Comments

  1. Jag kan bara hålla med! Tappar jag en av de där tre delarna äta/sova/träna tappar jag så mycket mer än så. Ärligt talat så är det ingen risk att jag tappar äta/sova men träningen har ibland fått stå tillbaka men det märks rätt snabbt att det är en dålig idé.

Comments are closed.