En ful dörr säger ingenting

Den här skylten och dörren är väl inte de mest inspirerande men skenet bedrar!

Eller så här, det blir så bra och skoj som man gör det. Förutsättningarna finns i alla fall verkligen!

Oftast är jag ensam där och då har jag musiken på högsta volym.Sån är jag!🤪 Och även om jag är hyfsat seriös i min träning, för att den är viktig för mig, min omgivning och min hälsa, så kan jag släppa allt om min favvomusik spelas och jag är på ”det” humöret. Ja du vet, dans-humör!💃🏻💃🏻💃🏻

Var där faktiskt både i går och i dag. I går sprang jag en liten omväg dit i lugn fart. I dag drömde jag till med 3 x 12 minuter i tröskelfart. Inget märkvärdigt men med ok känsla trots bitvis kraftiga vindar.

På nedjoggen passade jag på med lite sightseeing på och runt Kyrkberget. Så nu är även det avbockat.✔️

Spradade också såklart. I regn. Vädret svänger snabbare än jag hinner säga gurkburk. Men var är sommaren???😱🥶😵‍💫😳

Om ca 2 dygn och 2 timmar börjar min semester och då hoppas jag värmeböljan och solen kommer och stannar till (minst) september. Det ser inte ut så på prognosen men under sker!

Har du någon sommar?

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. Nä, nu är sommaren verkligen fjösig. Jag vill inte behöva fundera på jacka när jag går ut. Jag vill inte blåsa bort heller. Hoppas snart det blir Anna&Ingmarie-väder igen!

  • Ingmarie

   Exakt!man ska inte ens behöva fundera på t-shirt!DÅ är det sommar!
   Det blåser som attan här med. Isande vindar. 🙁

 2. "Herr" Johansson

  Johoidå, det är på G. Nästa veckas prognos (för sthlm då) säger upp till 27-28C framåt ons-tors. Vilket blir perfekt för mina blåbärsattacker.

  https://www.klart.se/se/stockholms-l%C3%A4n/v%C3%A4der-stockholm/

  I fredags rafsade jag med möda ihop en dryg liter för att ha fram till dess. Renset tog lite tid då många bär inte var tillräckligt mogna. Sedan har den där riktiga sötman ännu inte infunnit sig. Men smaskens ändå.

  Planerar att öka plockandet i slutet på veckan och framåt. Ser ni då någon som är alldeles blå om mun och fingrar…är det kanske jag 😉

  • Ingmarie

   Ja det ska visst bli varmt 2-3 dagar men sen svalt igen.Har redan börjat kolla på en solresa. Haha!

   Gott med egenplockade bär! har dett en hel del här men de är inte mogna ännu

Comments are closed.