Från väst till öst till väst

Vi hyr en superfin lägenhet mitt i Helsingborg men den bärbara fläkten hade visst också tagit ledigt så vi sov inte precis den bästa sömnen i natt. Men det är som det är och det var bara att kravla sig upp när klockan ringde för annars hade vi missat det vi skulle göra.

Innan vi drog hann jag springa en sväng i fina Pålsjöskogen. Bokskog alltså. Älskar den!😍 Lägg till sol och värme och min lycka är total! Som alltid (!!) lyckades jag springa fel där (skyltarna är högst oorganiserade 😅) och fick verkligen lägga benen på ryggen. Tur de inte var helt döda i dag.🤪

Anledningen till brådskan var att jag hade hela två möten inbokade i Kristianstad. Trots ledighet. Vi kommer göra en (hyfsat) stor förändring i vårt liv och detta var ett av stegen. Det andra var att känna av Åhus. Svårt att inte älska det här.❣️

Detaljerna är inte helt spikade så fortsättning följer!🤩🥳

Nu är vi tillbaka i Helsingborg via en lång omväg men det var det värt! Skåne alltså. Så vansinnigt vackert!

Vår supergulliga hyresvärd har fixat en ny fläkt till oss så i natt ska det minsann sovas och i morgon väntar andra små äventyr.

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. Alltså jag är så nyfiken så jag spricker. Men lite tur och våldsamt mycket ögonfransviftande kanske jag kan få veta yttepyttelite på lördag?
    Och just det. Välkommen till Skåne. Längtar ihjäl mig efter att få visa min favosträcka. Vi måste verkligen få till det!

    • Ingmarie

      Du behöver inte ens blinka! Jag ska både berätta och fråga dig en miljard grejer.

Comments are closed.