En jobbstart och en utflykt

Så var jag igång med coach-jobbet igen och jösses vad skoj det var! Hade nästan glömt det! Dessutom en ruskig ego-boost för jag fick oräkneliga positiva kommentarer efteråt. Roligt! 😀

För att få lite mer träning sprang jag dit (till Stureplan) och förutom sista biten från Södermalm var det nästan inget folk ute. 😳 Det känns som det är ovanligt folktomt överallt vilket såklart är omöjligt. Just i dag kanske många laddade för årets Pride-festival! Missade den men den var säkert festlig som alltid!

När mitt pass var slut tog jag tuben en kort bit norrut och blev upplockad av Anders för en liten utflykt. Huvudmålet var att hämta nio tavlor i Skaparladan som de hjälpt mig att spänna upp. Det var flera månader sedan jag såg dem sist och jag är positivt ”överraskad”! Några är klara, andra är det lite mer pyssel med, men nu planerar jag in åtminstone ett vernissage till hösten. Stay tuned!

På Rådmansö finns ju också det där enormt prisbelönta bageriet och att åka dit utan att besöka det vore brottsligt. Deras veganmackor är så vansinnigt goda att det inte finns ord nog för att beskriva dem. Som alltid massor av människor (det var kanske där alla var!) men de har inte vunnit priser utan anledning. Förutom deras superba mat, bröd och bakverk är deras service outstanding.

Vi passade även på att besöka fina Infjärden för bad och sim.

Hur har din lördag varit?

Kram från Ingmarie

2 Comments

  1. "Herr" Johansson

    Återhämtningslördag för egen del. Promenad in till, som du skrev, ett hyfsat folktomt sthlm. Riktigt skönt att ha stället nästan för sig själv.

    Sedan möte med en god vän och lite konspireranade över några läskande öl……känner idag att det blir en återhämtningssöndag likväl 😉

    • Ingmarie

      Låter som en skön lördag!Och söndag kanske? Viktigt att softa! Jag chillar jätteduktigt emellanåt!

Comments are closed.