Lyxigt

Det här att springa till, på och från jobbet är bra fint! Att dessutom få betalt (!) för det är ännu bättre. Åtminstone tiden jobbet.🤪 Har man lite livlig fantasi kan man ju inbilla sig att man är proffs-atlet. 😄Kunna cykla några (typ 8) minuter för att simma ute är också bra fint och lyxigt! Särskilt här!

Kram från Ingmarie

 

2 Comments

  1. Att få betalt för att träna är värsta bästa lyxen! I alla fall till en viss gräns. När jag hade som flest pass tyckte jag att det gick ut över min egen träning. Då började jag leda cirkelträning där man som instruktör inte själv var med och jobbade. Men när man har få pass, vill man ju inte slösa bort tid på det viset 😀

    • Ingmarie

      Håller helt med! Har ju kört perioder då jag löpcoachat flera pass/dag och även om det blir mycket rörelse så blir det ingen vettig träning. Tvärtom!
      Fast få betalt för att se andra svettas kan vara lite najs om man har tränat det man vill innan. 🙂

Comments are closed.