Tidsfördelar

De gånger jag jobbar kväll och det funkar att kuta till jobbet känns det som jag har eoner av extra tid. I verkligheten är det väl egentligen bara ca 40 minuter, dvs den nu tid det tar att åka kommunalt, men är man lättlurad så är man…

I dag valde jag bl a att fortsätta med mina tavelprojekt under denna “tidseon”. Några nya finns nu på hemsidan  om någon är nyfiken och mer kommer. 😃

Har även hunnit packa för en ny liten resa i morgon.🥳

Löpturen gick helt ok trots träningsvärk och tung rygga. Bäst var ändå spradan! Så himla lyxigt att ha denna möjlighet bara någon kilometer från det vita huset på höjden.

De här grejerna, plus att jag får mycket dagsljus och lite sovmorgon, gör att jag tycker det är värt att komma hem sent i kolmörker. Hur gillar du bäst att jobba?

Kram från Ingmarie

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Med lite flexibilitet kan man, som du beskriver, krama ut det göttaste ur den arbetstidssituation man har.

  På den tiden jag förvärvsarbetade valde jag att under en månadsperiod stanna ute “på linjen” i 18 dagar för att sedan kunna åtnjuta 12-13 dagars sammanhängande ledighet. Kändes nästan som en halv semester.

  Har i forntiden haft arbetstider vardagar 8-16. Anpassade mitt liv efter det, och gillade det också.

  Men som svar på din avslutande fråga så gillar jag numera bäst att jobba……….med kroppen. Intellektuellt arbete är överskattat 😉

  • Ingmarie

   haha! Jag håller med! Intellektuellt arbete är överskattat! 😀 Eller kanske kroppsarbete är underskattat? Jag får ju båda på mitt jobb och det kan bli lite för mycket av det goda ibland. (Läs ofta…)
   Jobba 18 dagar på raken skulle jag aldrig palla där jag är nu. Eller jo men då skulle jag behöva det dubbla i ledighet. :-O Har också jobbat “kontorstider” men det passar inte mig. Inga sovmorgnar och tidigt i säng. 😀

Comments are closed.