Teknikstrul

Har du saknat mig här?🤪

Tekniken la av och jag blev portad från bloggen men Anders har nu fixat det.❣️

Hos mig är det höst och även om jag älskar sommaren allra mest är det nu bästa sprada-säsongen börjar ”på riktigt ”.😍

I går blev det efter en kickaigångbenen-fartlek.

I dag en förejobbet-sprada.

Jag var bra sugen att hoppa i efter gårdagens styrkepass också för jag tog i så svetten rann så mycket att t o m PT-Raffe blev impad.🤪

I stället blev det massor av god vegomat på Chutney  tillsammans med en vän.❣️

Jag älskar att jag vet att jag kommer bli mätt. Det blir man alltid för.Passade även på att, som flera gånger förr, köpa med mig mat via To Good To Go.. Så himla bra grej! Ingen mat slängs och jag sparar pengar!🥳

Hur har du det?

Kram från Ingmarie 

2 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Yay……välkommen tillbaka.

  Man vet inte vad man saknar förrän det tas ifrån en. Dina i stort sett dagliga inlägg med nyttig information och inspiration serverat med en stor portion humor i en härligt positiv anda gör i alla fall mitt liv lite gladare (och friskare).

  Misstänker starkt att det är anledningen till att jag hängt kvar som läsare av din blogg så länge som jag faktiskt gjort (med mina mått mätt alltså!).

  Slutligen ett stort tack till Anders för den snabba “fixen” 😉

  • Ingmarie

   Men åh vad glad jag blir att du hänger här! Jag uppskattar, och inspireras av, dina kommentarer jättemycket!!!

Comments are closed.